Çukurova Rehberlik ve Araştırma Merkezi


Vizyon: 1-Takım çalışmasını teşvik eden katılımcı paylaşımcı bir çalışma ortamı. 2-Psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmetlerini, ihtiyaçların çeşitliliğini dikkate alarak bütün bireylere sunmak. 3-Sorumluluk alanımız içinde sorunların çözümü için ilgili bireylerin ve kurumların işbirliğine önem vermek. 4-Güler yüzlü bir ortamda ‘önce insan’ anlayışından yola çıkarak bireylerin mutluluğunu hedef alan iletişim ilişkisi. 5-Evrensel değerlere saygılı sürekli gelişen bir kurum olmak.

Misyon: Türk Milli eğitiminin temel değerleri ve genel amaçları doğrultusunda; Sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk alabilen, kendine güvenen, üretken, gelişmelere açık, kendisi ve toplumla barışık, kalp akıl bütünlüğünü sağlamış, ihtiyaçlarının farkında olan ve bunlara esnek çözümler üretebilen, bilimsel ve mesleki gelişme imkanlarından yararlanabilen bireylerin oluşumu konusunda her türlü rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetlerini sunmak.

Başarılar:

Saatler: 08:30-12:30-13:00-17:00
Isınma: Klima
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: DUYARLI GENÇLİK MUTLU ÇUKUROVA, ÇÖZEG, KONUŞ DİNLE HİSSET,KENDİMİ TANIYORUM BEDENİMİ KORUYORUM, YOLA ÇIKIYORUM PROJELERİ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE TAMAMLANMIŞTIR.

Telefon - 0 322 248 30 33

Belgegeçer - (322) 248 3034

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://cukurovaram.meb.k12.tr

Adres - Belediye Evleri Mahallesi, 84176 Sokak, No 7/A, Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Karşısı, Çukurova Anaokulu Yanı, Yunus Emre İlkokulu Bahçesi, Posta Kodu 01360, Çukurova / ADANA

Derslik :10
Kütüphane Kitap Sayısı :25
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Belediye Evleri Mahallesi 84176 sokak no: 78 Yunus Emre İlkokulu Bahçesi ÇUKUROVA/ADANA

Adres - Belediye Evleri Mahallesi, 84176 Sokak, No 7/A, Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Karşısı, Çukurova Anaokulu Yanı, Yunus Emre İlkokulu Bahçesi, Posta Kodu 01360, Çukurova / ADANA

Ulaşım Belediye Evleri Mahallesinde Ruh Sağlığı Hastanesi karşısında bulunmakta olup Metro, dolmuş ve halk otobüsleri ile merkezimize ulaşılabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezindedir.